کد خبر :   158  | تاریخ خبر : 1395/06/15  | ساعت : 16:01

رسانه های تخصصی به حل چالش حوزه های مختلف کمک می کنند

مدیر گروه سلامت اجتماعی رادیو سلامت بر آمادگی تمام قد این شبکه مبنی بر گسترش تعامل دو سویه با موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی موسسه رازی، ابراهیم صابری نژاد در جریان بازدید فعالان رسانه ای رادیو سلامت از موسسه رازی در نشستی صمیمی با رئیس این موسسه، ضمن قدردانی از نقش موسسه رازی در حفظ سلامت جامعه گفت: تمام کسانی که این شبکه تخصصی را راه اندازی کردند به حوزه سلامت علاقه مند هستند.

وی مشارکت در اطلاع رسانی را موضوعی مهم دانست و با اشاره به ظرفیت فراوان رسانه ها گفت که به کمک رسانه ها و شبکه های تخصصی، حل مسائل و چالش های حوزه های مختلف ساده تر و راحت تر است.

صابری نژاد دریافت و انتقال صحیح اخبار را موضوعی مهم خواند و افزود: رسانه، پل ارتباطی میان مردم و مسئولان است و زمانی می تواند موثر باشد که درک درستی از موضوعات داشته و آن را به درستی به مخاطبانش انتقال دهد.

مدیر گروه اجتماعی رادیو سلامت بر آمادگی کامل این شبکه رادیویی برای ایجاد تعامل دو سویه با موسسه رازی تاکید و اظهار کرد: تمام قد برای اطلاع رسانی گسترده از فعالیت های این موسسه بزرگ اعلام آمادگی می کنیم.