کد خبر :   160  | تاریخ خبر : 1395/06/16  | ساعت : 11:38

با هدف گسترش روابط بین المللی دعوت شد؛

حضور سه محقق بین المللی در موسسه رازی

موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی با هدف توسعه روابط بین المللی و عمل به سیاست های ابلاغی، از سه محقق بین المللی برای شرکت و سخنرانی در هفدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی دانشگاه تهران، دعوت کرد.

به گزارش روابط عمومی موسسه رازی، سه محقق بین المللی، پروفسور مایک بوژسن (Professor Miki Anders Bojesen) از دانشگاه کپنهاک دانمارک، پروفسور رابرت میشل پپوف (Professor Robert Michel Popoff) از انستیتو پاستور پاریس و دکتر باراتانگ آلیسون لوبیسی (Dr Baratang (Alison Lubis  از انستیتو آندرستپورت Onderstepoort)) آفریقای جنوبی به دعوت معاونت پژوهشی و فناوری و با همکاری معاونت روابط بین الملل و پشتیبانی موسسه رازی برای شرکت و سخنرانی در هفدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی در کشورمان حضور یافتند.

محققان مدعو، در این کنگره بین المللی که نیمه نخست شهریورماه امسال به میزبانی دانشگاه تهران برگزار شد، به عنوان میهمان ویژه آزمایشگاه های رفرانس آبله گاوی، بیماری های کلستریدیایی دام و پاستورلوز موسسه رازی به سخنرانی پرداختند.

براساس این گزارش، در مدت اقامت این کارشناسان در ایران که در میهمانسرای موسسه رازی مستقر بودند، نشست های فنی با روسا و متخصصان آزمایشگاه های رفرانس مربوطه در موسسه برگزار شد و زمینه همکاری های مشترک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ملاقات با دکتر حمید کهرام رئیس موسسه و بازدید از محل دفتر نشریه رازی از دیگر برنامه های این هیئت سه نفره بود.

در دو سال اخیر این سومین باری است که موسسه رازی میزبان محققان و دانشمندانی از کشورهای مختلف جهان بوده است.

گفتنی است، موسسه رازی به منظور انجام رسالت خویش، توسعه همکاری های بین المللی و ارتقا جایگاه علمی –پژوهشی، همچنین با هدف عمل به سیاست های ابلاغی وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر توسعه روابط بین الملل، در دو سال اخیر گام های جدی برای توسعه این همکاری ها برداشته است.