کد خبر :   161  | تاریخ خبر : 1395/06/17  | ساعت : 09:46

هفتمین کنگره علوم دامی ایران با حضور موسسه رازی آغاز شد

هفتمین کنگره علوم دامی ایران با حضور موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی به مدت دو روز در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در کرج آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه رازی، هفتمین کنگره ملی علوم دامی ایران با حضور دکتر اسکندر زند رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، دکتر حمید کهرام رئیس موسسه رازی، نماینده فائو در ایران، کارشناسان، محققان و صاحب نظران علوم دامی پیش از ظهر چهارشنبه در محل پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران واقع در کرج گشایش یافت.

این کنگره با هدف فراهم آودن محیطی مناسب برای تبادل ایده ها و اطلاعات جدید در موضوعات اصلی و کاربردی علوم دامی و تقویت زمینه های علمی و فنی لازم بین تولیدکنندگان و پژوهشگران بخش دامپروری برگزار شده است.

تغذیه دام و طیور، ژنتیک و اصلاح نژاد دام و طیور،فیزیولوژی دام و طیور، مدیریت و پرورش دام و طیور، بهداشت و بیماری های دام و طیور، آبزی پروری و پرورش رنبور عسل و کرم ابریشم،محورهای این کنگره دو روزه است.

برگزاری پنل های تخصصی از ویژگی های این کنگره است که محققان و اساتید موسسه رازی  نیز در قالب سخنرانی و داوری حضور دارند.

همچنین در کنار این کنگره، نمایشگاهی با حضور موسسات و شرکت های فعال در حوزه دام و طیور به منظور معرفی دستاوردها و توانمندی های این موسسات برپا شده که موسسه رازی نیز با تعدادی از اعضای هیئت علمی و کارشناسان خود در این نمایشگاه شرکت کرده است.

این کنگره با برگزاری کارگاه ها و پنل های تخصصی تا روز پنجشنبه 18 شهریور ماه ادامه دارد.