کد خبر :   163  | تاریخ خبر : 1395/06/17  | ساعت : 12:10

سخنرانی و داوری اعضای هیئت علمی موسسه رازی در کنگره علوم دامی

دو تن از اعضای هیئت علمی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی بعد از ظهر امروز در پنل تخصصی فیزیولوژی در هفتمین کنگره علوم دامی کشور سخنرانی و داوری خواهند کرد.

به گزارش روابط عمومی موسسه رازی، هفتمین کنگره علوم دامی ایران که صبح امروز با حضور مسئولان، کارشناسان، صاحبنظران و بزرگان صنعت دام  و طیور کشور در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران واقع در کرج آغاز شده، بعد از ظهر امروز با سخنرانی و داوری دو عضو جدید هیئت علمی موسسه رازی دنبال می شود.

براین اساس، دکتر فاطمه ثعلبی عضو جدید هیئت علمی موسسه رازی از شعبه اهواز در پنل تخصصی فیزیولوژی درباره "مطالعات بر روی سلول های بنیادی ماهیچه گوسفند" سخنرانی خواهد کرد. دکتر ثعلبی، مقاله دیگری نیز در قالب پوستر به این کنگره ارائه داده است.

همچنین دکتر نوید داداشی پور دواچی دیگر عضو جدید هیئت علمی موسسه رازی در همین پنل به داوری مقالات و سخنرانی ها خواهد پرداخت.

این پنل از ساعت 14 تا 16 امروز چهارشنبه در سالن شماره 1 مرکز همایش های شهدای پردیس برگزار می شود.