کد خبر :   292  | تاریخ خبر : 1396/11/25  | ساعت : 13:45

موسسه رازی پشتوانه علمی ارزشمندی در شناسایی انواع ویروس آنفلوانزای پرندگان دارد

رئیس اسبق موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، پشتوانه علمی این موسسه در شناسایی ویروس های بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان را ارزشمند خواند.

به گزارش روابط عمومی موسسه رازی، دکتر علی اکبر محمدی در حاشیه همایش ملی آنفلوانزای فوق حاد پرندگان گفت: موسسه رازی ظرفیت بالایی در خصوص شناسایی نمونه های ویروس این بیماری دارد و نخستین واکسن آنفلوانزا در کشور در سال 1377 در موسسه رازی تولید شد.

وی افزود: با توجه به تحولات ایجاد شده در ویروس ها و رشد سریع آنها، برگزاری این همایش اقدامی سازنده و لازم بود اما کافی نیست و باید با تشکیل گروه های تخصصی علمی و اتخاذ سیاست های همه جانبه برای کنترل بیماری تلاش کرد.

رئیس اسبق موسسه رازی، توانمندی و ظرفیت علمی این موسسه در کنار اقدامات سازمان دامپزشکی و تحقیقات دانشکده دامپزشکی را در کنترل بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان موثر دانست.