کد خبر :   296  | تاریخ خبر : 1396/12/05  | ساعت : 15:32

مراسم گرامیداشت روز مهندس در موسسه رازی برگزار شد

مراسم بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و گرامیداشت روز مهندس در موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه رازی، مراسم بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و گرامیداشت روز مهندس ظهر شنبه پنجم اسفندماه با حضور دکتر اسحاقی رئیس موسسه رازی، حجت الاسلام والمسلمین صادقی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در موسسه، دکتر شکری معاون پشتیبانی وبرنامه ریزی، دکتر راسخی معاون تضمین کیفیت، دکتر محرمی معاون تحقیقات و فناوری و سایر مدیران و جمعی از مهندسان در سالن دانش کتابخانه موسسه رازی برگزار شد.

دکتر علی اسحاقی رئیس موسسه رازی با تاکید بر اینکه مهندسی یکی از عوامل اصلی توسعه و بازسازی این موسسه محسوب می شود، اظهار کرد: در روزهای گذشته با پیگیری های انجام شده، مجلس شورای اسلامی نسبت به تصویب ٢٠٠ میلیارد تومان بودجه برای تولید و ارتقا کیفیت واکسن آنفلوانزای طیور در نظر گرفته که باید برای جذب این اعتبار تلاش کنیم.

وی ادامه داد: بخش اعظمی از این اعتبار باید صرف ابنیه، امکانات، تجهیزات و تاسیسات شود که مربوط به بخش فنی مهندسی است و این امر نشان از ارزش و اهمیت بالای این بخش در موسسه رازی دارد.

رئیس موسسه رازی ضمن آرزوی موفقیت برای مهندسین مجموعه موسسه، از آنان خواست با تلاش و همت مضاعف در راستای تحقق اهداف موسسه بیش از پیش قدم بردارند.

در پایان این مراسم از ١٤ نفر از مهندسان موسسه رازی با اهدا لوح تقدیر و تشکر به عمل آمد.