کد خبر :   297  | تاریخ خبر : 1396/12/05  | ساعت : 15:48

ضرورت تعامل بخش فنی و مهندسی موسسه رازی با دانشگاه

معاون پشتیبانی و برنامه ریزی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی با اشاره به نقش مهم مجموعه فنی و مهندسی در تولیدات این موسسه گفت: لازم است از ظرفیت تعامل با دانشگاه ها برای استفاده هرچه بهتر از این مجموعه بهره ببریم.

به گزارش روابط عمومی موسسه رازی، دکتر غلامرضا شکری در مراسم بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و گرامیداشت روز مهندس که شنبه پنجم اسفندماه با حضور رئیس موسسه، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در موسسه رازی، معاونان و مدیران این موسسه برگزار شد، با تاکید بر اهمیت بخش فنی و مهندسی در این موسسه اظهار کرد: به طور قطع بخش فنی و مهندسی در این موسسه از اعتبار و اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و از اصلی ترین بخش هایی است که رازی را به عنوان سند افتخار کشور معرفی کرده است.

وی مجموعه فنی و مهندسی را به عنوان گنجینه ای در موسسه رازی عنوان کرد و افزود: باید قدردان تلاش های این بخش باشیم و در همین راستا از ظرفیت تعامل با دانشگاه ها برای استفاده هرچه بهتر از این مجموعه بهره ببریم.

معاون پشتیبانی و برنامه ریزی موسسه رازی با اشاره به اینکه خواجه نصیرالدین طوسی از جمله مفاخر ملی است که بیشترین تاثیر را در جامعه و کشور داشته است و ما نیز باید قدردان باشیم، خاطرنشان کرد: نقش مجموعه فنی و مهندسی موسسه رازی نیز در تولیدات موسسه بسیار بارز و بالنده است و نمی توان از آن چشم پوشی کرد.

وی ادامه داد: اهمیت موسسه رازی در تامین سلامت کشور امری اثبات شده بوده و در همین راستا نقش مجموعه فنی و مهندسی نیز در این موسسه موضوعی کاملا هویداست که با تلاش بی دریغ بهترین خدمت را برای موسسه ارائه می کند.

دکتر شکری تاکید کرد: اگر بخواهیم شاهد اتفاق ویژه ای در موسسه رازی باشیم، این امر تنها با همکاری و همدلی تمامی اعضای خانواده موسسه رازی محقق خواهد شد.