کد خبر :   301  | تاریخ خبر : 1396/12/08  | ساعت : 10:56

ششمین کنگره بین المللی دامپزشکی طیور با حضور اعضای هیئت علمی موسسه رازی آغاز شد

ششمین کنگره بین المللی دامپزشکی طیور با حضور مسئولان، صاحب نظران و اعضای هیئت علمی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی از صبح امروز به مدت سه روز در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه علوم پزشکی ایران آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی موسسه رازی، ششمین کنگره بین المللی دامپزشکی طیور صبح امروز سه شنبه با حضور دکتر غلامرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور، دکتر علی اسحاقی رئیس موسسه رازی، دکتر محمدرضا صفری رئیس سازمان نظام دامپزشکی و شماری از مسئولان در مرکز بین المللی همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران آغاز شد.

در این کنگره اعضای هیئت علمی موسسه رازی در قالب سخنرانان کلیدی، سخنران و عضو پنل های تخصصی، ارائه مقاله و پوستر حضوری فعال دارند.

صاحب نظران، اندیشمندان، درمانگران حوزه طیور، دانشجویان و صاحبان صنایع مرتبط از جمله افرادی هستند که در این همایش به منظور تبادل نظر و دستیابی به آخرین اطلاعات، دستاوردها و یافته های علمی این حوزه حضور دارند.

ششمین کنگره بین المللی دامپزشکی طیور تا روز پنج شنبه ١٠ اسفندماه در محل همایش های بین المللی رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه دارد.