کد خبر :   302  | تاریخ خبر : 1396/12/08  | ساعت : 12:18

سهم پررنگ موسسه رازی از سخنرانی های کلیدی ششمین کنگره بین المللی دامپزشکی طیور

دبیر علمی ششمین کنگره بین المللی دامپزشکی طیور با اشاره به برگزاری ١٣ سخنرانی کلیدی در این همایش، گفت: سه عنوان از این سخنرانی ها را اعضای هیئت علمی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی بر عهده دارند.

به گزارش روابط عمومی موسسه رازی، دکتر سید علی پوربخش در حاشیه ششمین کنگره بین المللی طیور در مرکز بین المللی همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران، اظهار کرد: این کنگره مهمترین و معتبرترین کنگره حوزه طیور است و آخرین اطلاعات و یافته های علمی این حوزه به صاحب نظران و علاقه مندان عرضه می شود.

وی با اشاره به ٢٧ سخنرانی پیش بینی شده برای همایش گفت: علاوه بر این، ١٣ سخنرانی نیز در قالب سخنرانان مدعو و کلیدی در نظر گرفته شده که از این میان سه تن از اعضای هیئت علمی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی مطالب تخصصی این حوزه را ارائه می دهند.

دکتر پوربخش درباره موضوعات سخنرانی اعضای هیئت علمی موسسه رازی گفت: دکتر عبدالحمید شوشتری با موضوع "نگاهی به برخی جنبه های اپیدمیولوژیک، بیولوژیک و بیماری زایی ویروس H5N8 طی سال هاي ٢٠١٦ و ٢٠١٧ در ایران"، دکتر محمد حسین فلاح مهرآبادی درباره  "فاکتورهای خطر آنفلوانزای فوق حاد پرندگان (تحت تیپ H5N8 در سال ٢٠١٦ در ایران") و دکتر رضا طُرقی عضو هئیت علمی موسسه رازی شعبه مشهد درباره "سناریوهای چند علیتی بیماری های تنفسی: از تشخیص تا پیشگیری و کنترل" مطالب خود را مطرح می کنند.

دبیر علمی همایش بین المللی طیور همچنین از برگزاری هفت پانل تخصصی در این کنگره خبر داد و افزود: محورهای این پانل ها شامل سخنرانان کلیدی، آنفلوانزای پرندگان، برونشیت عفونی، بیماری نیوکاسل و سایر بیماری های ویروسی، واکسن، تغذیه و اختلالات متابولیک و پانل بیماری های باکتریایی و انگلی است.

به گفته دکتر پوربخش، ١٠ عضو هیئت علمی موسسه رازی در پانل های واکسن، نیوکاسل و سایر بیماری های ویروسی، برونشیت عفونی و آنفلوانزای پرندگان به عنوان سخنران و عضو پانل شرکت دارند.

این پیشکسوت موسسه رازی، همچنین به حضور  ١٨ تن از اعضای هیئت علمی موسسه رازی در کمیته داوری و ارائه بیش از ١٥ مقاله به صورت پوستر از اعضای هیئت علمی این موسسه اشاره کرد.