کد خبر :   303  | تاریخ خبر : 1396/12/09  | ساعت : 14:22

برگزاری پانل های تخصصی در کنگره بین المللی دامپزشکی طیور با سخنرانی اعضای هیئت علمی موسسه رازی

اعضای هیئت علمی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی به عنوان سخنرانان و اعضای پانل های تخصصی "واکسن" و "بیماری نیوکاسل و سایر بیماری های ویروسی " در دومین روز ششمین کنگره بین المللی دامپزشکی طیور حضور دارند.

به گزارش روابط عمومی موسسه رازی، ششمین کنگره بین المللی دامپزشکی طیور، در مرکز بین المللی همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران، روز چهارشنبه با برگزاری پانل های تخصصی دنبال شد و اعضای هیئت علمی موسسه رازی به عنوان سخنران و عضو پانل حضور داشتند.

براساس این گزارش، دکتر محمد مجید ابراهیمی در پانل تخصصی "واکسن"، در خصوص "بررسی اثر ادجوان اولیگونوکلیوتیدی- TIR TLR بر ایمونوژنیسیتی واکسن بیماری بورس عفونی" و دکتر محمد جواد مهربان پور با موضوع " بررسی کارایی واکسن روغنی دوگانه آنفلوانزا و نیوکاسل تولیدی موسسه رازی" سخنرانی می کنند.

دکتر حسین گودرزی دیگر عضو هیئت علمی موسسه نیز به عنوان یکی از اعضای پانل در این برنامه حضور دارد.

همچنین دکتر سلیمی عضو هیئت علمی موسسه رازی نیز سخنران پانل "بیماری نیوکاسل و سایر بیماری های ویروسی" و دکتر رضا طرقی و دکتر امیر کفاشی اعضای این پانل بودند که صبح امروز برگزار شد. پانل های "آنفلوانزای پرندگان" و "برونشیت عفونی" نیز با حضور دکتر عبدالحمید شوشتری، دکتر رضا طرقی و دکتر رضا ممیز از اعضای هیئت علمی موسسه رازی برگزار شد.

در این کنگره سه روزه اعضای هیئت علمی موسسه رازی در قالب سخنرانان کلیدی، سخنران و عضو پانل های تخصصی، ارائه پوستر و مقاله حضوری فعال دارند.

ششمین کنگره بین المللی دامپزشکی طیور روز گذشته آغاز شد و فردا 10 اسفندماه به کار خود پایان می دهد.