کد خبر :   305  | تاریخ خبر : 1396/12/10  | ساعت : 14:35

پس از سه روز/

ششمين كنگره بين المللی دامپزشكی طيور به كار خود پايان داد

ششمين كنگره بين المللی دامپزشكی طيور با حضور اعضای هیئت علمی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی و برگزاری دو پانل تخصصی روز پنج شنبه در مركز بين المللی همايش های رازی دانشگاه علوم پزشكی ايران به كار خود پايان داد.

به گزارش روابط عمومی موسسه رازی، آخرين روز كنگره بين المللی دامپزشكی طيور با حضور دکتر علی صفر ماکنعلی معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی و محمد حبیبی رئیس مرکز ملی تشخیص، آزمایشگاه های مرجع و مطالعات کاربردی سازمان دامپزشکی، اعضای هیئت علمی موسسه رازی و کارشناسان و صاحب نظران حوزه طیور، روز پنج شنبه در دو نوبت صبح و بعد از ظهر با برگزاری پانل های تخصصی ادامه يافت.

در سومين روز اين كنگره سه پانل تخصصی برگزار شد و دكتر منصور بنانی عضو هيئت علمی موسسه رازی در پانل بيماری های باكتريايی و انگلی عضويت داشت.

همچنين دكتر قديمی پور معاون توليد شعبه مرند موسسه رازی نيز در خصوص "مطالعه مولكولی پاستورولا مولتی سيدا در طيور" مطالبی تخصصی بيان كرد.

گفتنی است؛ دكتر سيد علی پوربخش پيشكسوت موسسه رازی، مسئولیت دبير علمی ششمين كنگره بين المللی دامپزشكی طيور را بر عهده داشت. وی در دوره پنجم اين كنگره نيز كه زمستان ٩٤ برگزار شد، دبير علمی بود.