کد خبر :   313  | تاریخ خبر : 1396/12/15  | ساعت : 16:59

ویژه برنامه‌ بزرگداشت مقام زن در موسسه رازی برگزار شد

به مناسبت فرا رسیدن میلاد با سعادت حضرت فاطمه (س) و بزرگداشت روز زن، اردوی تفریحی یک روزه برای بانوان شاغل در موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در مجتمع تفریحی باغ طوبی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه رازی، در آستانه میلاد با سعادت دخت گرامی نبی مکرم اسلام، حضرت فاطمه (س)، برنامه تفریحی با حضور بانوان شاغل در موسسه رازی روز سه شنبه در مجتمع تفریحی باغ طوبی برگزار شد.

در این اردوی یک روزه که شامل بخش های متنوع تفریحی بود، بانوان حاضر در اردو روز بانشاطی را سپری کردند و با اهدای گل از آنها قدردانی به عمل آمد.

همچنین حجت الاسلام سید کریم صادقی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در موسسه در حاشیه این برنامه، طی سخنانی گفت: حضرت محمد (ص) با بوسه بر دستان دخترش حضرت زهرا (س)، احترام به دختران و زنان را، دستور الهی عنوان کردند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در موسسه رازی  با تاکید بر اینکه تولد حضرت زهرا (س) جایگاه زن را مشخص کرد، گفت: مقام و ارزش زن بسیار بالاست و مادر نقش به سزایی در تربیت خانواده و جامعه دارد، به همین دلیل دشمن برای متزلزل کردن خانواده، مادر را به عنوان مربی خانواده نشانه گرفته و از طریق رسانه و فضاهای مجازی سعی در انحطاط خانواده ها دارد.

وی گفت: باید تلاش کنیم از فضای مجازی و پیشرفت های تکنولوژی که امروزه به وجود آمده بهترین استفاده و بهره‌وری را داشته باشیم.

در پایان مراسم هدایایی به منظور تجلیل از مقام زن به بانوان موسسه رازی اهدا شد.