کد خبر :   330  | تاریخ خبر : 1397/02/08  | ساعت : 16:05

تحقيقات در متن موسسه رازي قرار گيرد

رئيس سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج كشاورزي با اشاره به اهميت توليد در موسسه تحقيقات واكسن و سرم سازي رازي، در عين حال بر توسعه تحقيقات در اين موسسه تاكيد كرد.

به گزارش روابط عمومي موسسه رازي، دكتر إسكندر زند در همايش گراميداشت روز جهاني دامپزشكي كه پيش از ظهر شنبه در محل سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج كشاورزي برگزار شد، ضمن تبريك روز جهاني دامپزشكي با تاكيد بر لزوم يادآوري جايگاه دامپزشكي به لحاظ اقتصادي اظهار كرد: ما در حوزه اقتصاد دامپزشكي بايد عظمت و هيبت واقعي دامپزشكي را به جامعه هدف منتقل كنيم.

وي گفت: اقتصاد دامپزشكي آنچنان كه بايد براي مسئولان تبيين نشده است و مسئوليت اين كار بر عهده ما است.

رئيس سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج كشاورزي، در ادامه سخنانش به موسسه رازي اشاره كرد و از آن به عنوان يكي از مجموعه هاي مهم و تاثيرگذار حوزه سلامت و از أركان اصلي اين سازمان نام برد و اظهار كرد: موسسه رازي همواره جايگاهي برجسته در نظام سلامت كشور دارد و لازم است كه مورد توجه بيشتري قرار گيرد.

دكتر زند با اشاره به رسالت تحقيقاتي اين موسسه گفت: يكي از وظايف أصلي موسسه رازي، حوزه تحقيقات است و تا كنون نيز فعاليت هاي تحقيقاتي اين موسسه، منجر به توليد فرآورده هاي بيولوژيك و عمده واكسن هاي مورد نياز كشور شده است.

وي ضمن اشاره به اهميت توليد در موسسه رازي، تاكيد كرد: تحقيقات در متن اين موسسه قرار گيرد.

دكتر زند همچنين بازسازي و نوسازي ساختمان ها و تجهيزات اين موسسه را مهم برشمرد و گفت كه تحقق اين مهم نيازمند حمايت است.