کد خبر :   331  | تاریخ خبر : 1397/02/08  | ساعت : 16:32

رئيس موسسه رازي:

بخش خصوصی به توليد واكسن و فرآورده های جديد ورود كند

رئيس موسسه تحقيقات واكسن و سرم سازی رازی با اشاره به برنامه های سازمان جهانی بهداشت مبنی بر ساخت حدود ٦٠ واكسن جديد دركشورهای در حال توسعه گفت: بخش خصوصی برای ساخت اين واكسن ها وارد عمل شود.

به گزارش روابط عمومی موسسه رازی، دكتر علی اسحاقی پيش از ظهر شنبه در آيين گراميداشت روز جهانی دامپزشكی با تبريك اين روز به جامعه دامپزشكی اظهار كرد:  بخش بزرگی از محققان و همكاران ما در موسسه رازی، دامپزشكان عزيز هستند كه نقش مهمی در پيشبرد اهداف و برنامه های موسسه دارند.

وی، با اشاره به اهميت تحقيقات در موسسه رازی از انجام فعاليت های تحقيقاتی در زمينه توسعه واكسن های جديد خبر داد و گفت: كار بر روی حدود ٢٠ واكسن جديد در دستور كار است و اميدواريم تا پايان سال دو يا سه واكسن به بازار عرضه شود.

دكتر اسحاقی انجام تحقيقات منجر به افزايش كيفيت فرآيند توليد، توسعه تحقيقات منجر به توليد واكسن، توسعه تحقيقات پايه دامپزشكی و تحقيقات فناورانه را از ديگر برنامه های موسسه نام برد و تاكيد كرد كه موفقيت در اين زمينه ها مستلزم تعامل و همكاری بيش از گذشته موسسه رازی و سازمان دامپزشكی است.

وی با بيان اينكه گروه های تخصصی در زمينه تحقيقات فرآورده های جديد در اين موسسه تشكيل شده است، افزود: اين امر مؤيد اين است كه توسعه تحقيقات در موسسه رازی مورد توجه است.

رئيس موسسه رازی كه در مراسم گراميداشت روز جهانی دامپزشكی در سازمان تات سخن می گفت، به آمادگی موسسه رازی برای همكاری با بخش خصوصی توانمند اشاره كرد و در عين حال گفت: واقعيت اين است بخش خصوصی برای حضور و سرمايه گذاری در صنعت واكسن سازی چندان راغب نيست با اين حال موسسه رازی از حضور بخش خصوصی توانمند استقبال می كند.

وی با اشاره به اينكه براساس برنامه های سازمان جهانی بهداشت، حدود ١٢٠ واكسن در سال های آينده نياز داريم كه حدود ٦٠ واكسن از اين تعداد بايد در كشورهای در حال توسعه ساخته شوند، تصريح كرد: شركت های خصوصی علاقه مند به سرمايه گذاری در حوزه واكسن به سمت توليد اين واكسن ها و فرآورده های مورد نياز ورود كنند.