کد خبر :   337  | تاریخ خبر : 1397/02/11  | ساعت : 16:10

مراسم بزرگداشت روز کارگر در موسسه رازی برگزار شد

همزمان با روز جهانی کارگر، مراسم بزرگداشت مقام کارگر در موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی با حضور رئیس موسسه در این مجموعه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه رازی، به مناسبت فرا رسيدن روز جهانی كارگر و به پاسداشت تلاش كارگران زحمتكش موسسه رازی، جشنی با حضور دكتر علی اسحاقی رئيس موسسه رازی، معاونان، مديران و كارگران موسسه بعد از ظهر سه شنبه در محل سالن اجتماعات پروفسور ميرشمسی برگزار شد.

در اين مراسم دكتر غلامرضا شكري معاون برنامه ريزی و پشتيبانی موسسه رازي با تبريك روز كارگر و قدردانی از تلاش بي دريغ آنان در موسسه، اظهار كرد: ما در جایی خدمت می كنيم كه در كشور بی بديل است به همين علت هر ثانيه از زحمات شما در گستردن چتر سلامت، ايمنی و بهداشت بر جامعه انسانی بسيار ارزشمند است و نمی توان بر آن قيمتی نهاد.

وی كه به نمایندگی از طرف مديريت موسسه رازی با كارگران سخن می گفت، ادامه داد: زحمات و تلاش شما در بخش هاي مختلف موسسه بر هيچ كس پوشيده نيست و مديريت موسسه رازی قدردان  شماست و بر آن ارج می نهد.

دکتر شکری در بخشی دیگر از سخنانش با اشاره به اهمیت حیاتی موسسه رازی برای کشور، بازشناسایی و معرفی بیش از پیش این مجموعه بزرگ علمی، تحقیقاتی و تولیدی را مهم خواند و گفت: برای تحقق این هدف، هر یک از ما باید خود را سفیر موسسه رازی در میان خانواده خود و جامعه بدانیم و در معرفی هر چه بهتر اهمیت و جایگاه برجسته این مجموعه بزرگ تلاش کنیم.

معاون برنامه ریزی و پشتیبانی موسسه رازی اضافه کرد: گرچه اقداماتی در این زمینه صورت گرفته و سبب شده مصوباتی در جهت حمایت از موسسه رازی در یکی دو سال اخیر از سوی تصمیم گیران ارشد کشور تصویب شود اما کافی نیست و لازم است بیش از گذشته در بازشناسی این موسسه همت کنیم.

این مراسم با اجرای برنامه های هنری و مفرح همراه بود و جوایزی نیز به قید قرعه به تعدادی از کارگران موسسه اهدا شد.