کد خبر :   338  | تاریخ خبر : 1397/02/17  | ساعت : 09:21

رئیس سازمان دامپزشکی کشور تاکید کرد؛

ضرورت بیان جایگاه و موفقیت های موسسه رازی در جامعه

رئیس سازمان دامپزشکی کشور در دیدار با رئیس و اعضای هیات علمی موسسه تحقیقات واکسن وسرم سازی رازی شعبه مشهد بر ضرورت بیان جایگاه و موفقیت های موسسه رازی در جامعه و نیز توجه به تحقیقات و پژوهش در بخش های مختلف دامپزشکی کشور تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی موسسه رازی، دکتر علیرضا رفیعی پور در بازدید از شعبه مشهد این موسسه اظهار کرد: باید به سمت حل مشکلات قدم برداریم و تلاش کنیم در این زمینه راهکار ارائه دهیم.

وی خاطرنشان کرد: ضروری است جایگاه و موفقیت های موسسه رازی برای عوام و خواص بیان و نشست های کارشناسی و تخصصی بیشتری برای تبیین خدمات واقعی و ارزشمند موسسه برگزار شود.

وی با تاکید بر ضرورت تقویت حوزه آموزش و پژوهش، بیان کرد: باید به سمتی برویم تا به سوالات مختلف تولیدکننده پاسخ داده و به دنبال آن با انتشار اطلاعات صحیح از انتشار افکار نادرست در جامعه به ویژه در زمینه کیفیت تولید واکسن ها جلوگیری کنیم.

وی با تاکید بر اینکه قطعا آموزش و روابط عمومی بایستی نزدیک ترین قرابت را با رئیس سازمان داشته باشند، گفت: سال هاست پروتکل می نویسیم برای همکاران با رویکردهای درمان، ریشه کنی، تشخیص و ... و حال اینکه جای پژوهش و تحقیقات در این پروتکل ها کم رنگ است.

دکتر فرزین رئیس موسسه رازی شعبه مشهد نیز دراین دیدار بر لزوم گسترش همکاری های فی ما بین تاکید کرد و گفت: در خصوص واکسن و سرم های درمانی به ویژه در زمینه دام و طیور و همچنین تشخیص بیماری های دام و طیور همکاری مطلوبی با اداره کل دامپزشکی استان داریم.

وی با اشاره به کیفیت بالای واکسن های رازی خواستار کاهش واردارت شد و ادامه داد: با وجود دو آزمایشگاه رفرانس در مشهد می توانیم در زمینه تشخیص با سازمان دامپزشکی همکاری نزدیکی داشته باشیم و در زمینه تشخیص بیماری های شترو تبادل تجارب در این زمینه نیز می توانیم وارد عمل شویم.