کد خبر :   369  | تاریخ خبر : 1397/03/19  | ساعت : 15:33

سرپرست جدید اداره روابط عمومی موسسه رازی معرفی شد

سرپرست جدید اداره روابط عمومی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در مراسمی با حضور رئیس موسسه، معارفه و از زحمات سرپرست پیشین قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه رازی، در مراسمی که بعد از ظهر شنبه در محل کتابخانه روابط عمومی موسسه رازی با حضور دکتر علی اسحاقی رئیس موسسه، حجت الاسلام سید کریم صادقی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در موسسه، معاونان، مدیر حوزه ریاست و جمعی از مدیران برگزار شد، دکتر نوید داداش پور دواچی با حفظ سمت به عنوان سرپرست جدید اداره روابط عمومی این موسسه منصوب و معرفی شد.

رئیس موسسه رازی در این مراسم در سخنانی کوتاه، ضمن قدردانی از تلاش یکایک همکاران اداره روابط عمومی موسسه که در سال های اخیر با رویکردی جدید نقشی به سزا در شناساندن موسسه رازی در جامعه ایفا کرده اند، بر تلاش همه جانبه برای معرفی هر چه بهتر این موسسه ملی تاکید و برای دکتر داداش پور دواچی آرزوی توفیق کرد.

در این آیین از زحمات مهندس احمد شفیعیان رئیس پیشین اداره روابط عمومی قدردانی و با لوح سپاس از وی تجلیل به عمل آمد.

دکتر دادش پور دواچی عضو هیئت علمی موسسه رازی و سرپرست آزمایشگاه کنترل سلامت در بخش حیوانات آزمایشگاهی این موسسه است.