کد خبر :   370  | تاریخ خبر : 1397/03/23  | ساعت : 11:28

قرارداد تولید مشارکتی مهم ترین کیت های تشخیص دامپزشکی بین موسسه رازی و بخش خصوصی به امضا رسید

قرارداد تولید مشارکتی کیت های تشخیص بیماری های یون و بروسلوز در گاو و گوسفند بین موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی و بخش خصوصی به امضا رسید.

به گزارش روابط عمومی موسسه رازی، صبح چهارشنبه در مراسمی که با حضور دکتر اسکندر زند معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، سیدعلی آقازاده استاندار استان مرکزی، دکتر علی اسحاقی رئیس موسسه رازی، معاونان و مدیران این موسسه و اصحاب رسانه در شعبه اراک موسسه رازی برگزار شد، قرارداد مشارکت در تولید کیت های تشخیص بیماری های یون و بروسلوز در گاو و گوسفند بین موسسه رازی و یکی از شرکت های دانش بنیان بخش خصوصی منعقد شد.

دکتر روح اله کشاورز از محققان موسسه رازی در حاشیه این مراسم، ارزش اقتصادی تولید این کیت ها را سه میلیون دلار برآورده کردو افزود: این رقم بدون در نظر گرفتن ضررهای اقتصادی ناشی از تلفات دام و کاهش فرآورده های شیر است و در فاز نخست قرار است 500 عدد کیت به صورت مشارکتی بین این دو مجموعه تولید شود و در صنعت دام کشور به مصرف برسد.

وی گفت: تا کنون کیت های تشخیص این بیماری ها از طریق واردات تامین می شد اما پس از ارزیابی های مستمر سازمان دامپزشکی و آزمایشگاه مرکز ملی تشخیص بیماری های دام، خوشبختانه اکنون دانش فنی تولید این محصولات که به تشخیص دو بیماری مشترک بین انسان و دام می پردازند، در کشور بومی شده است.

گفتنی است؛ کیت یون پرفروش ترین کیت تشخیص بیماری های دامی در کشوراعلام شده و این بیماری از خسارت بارترین بیماری های صنعت دامپروری معرفی شده است.

نیاز سالانه کشور 10هزار کیت یون است که با اضافه شدن آزمایش های تشخیصی روی گوسفند، این میزان تا پنج برابر ظرفیت قابل افزایش است.

مدیرعامل شرکت طرف قرارداد موسسه رازی نیز در این مراسم، فعالیت این شرکت را تولید و بهینه سازی کیت های تشخیص دامپزشکی به روش الایزا عنوان کرد و حمایت های موسسه رازی در دستیابی به دانش فنی و تولید این کیت ها را بسیار موثر دانست.

براساس این گزارش، قرار است کیت های تشخیص بیماری یون و بروسلوز در گاو و گوسفند در شعبه مرکزی موسسه رازی در اراک تولید شود.

مسئولان در حاشیه این مراسم از سایت تولید کیت های تشخیص بیماری های دام شعبه اراک بازدید کردند.