کد خبر :   372  | تاریخ خبر : 1397/03/23  | ساعت : 12:53

موسسه رازی بستر ساز فعالیت تولیدی- تحقیقاتی بزرگ بخش دامپزشکی درکشور

استاندار مرکزی گفت: موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی با مشارکت بخش خصوصی بستر  فعالیت تولیدی- تحقیقاتی بزرگی را در بخش دامپزشکی کشور آغاز کرده است.

به گزارش روابط عمومی موسسه رازی، سید علی آقازاده در مراسم امضای سه قرارداد مشارکت در تولید کیت های تشخیص بیماری های یون و بروسلوز در گاو و گوسفند که صبح چهارشنبه با حضور رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و رئیس، معاونان و مسئولان موسسه رازی و در موسسه رازی شعبه مرکزی(اراک) برگزار شد، اظهار کرد: امروز یکی از فعالیت های تحقیقاتی بزرگ مورد نیاز بخش دامپزشکی در استان مرکزی با مشارکت دولت و بخش خصوصی آغاز شد.

وی با ابراز خرسندی از امضای این قرارداد و تولید کیت های تشخیصی در موسسه رازی شعبه اراک، افزود: امید است بتوانیم شاهد واگذاری بخش زیادی از فعالیت های دولتی، به بخش خصوصی، جوانان آینده ساز و شرکت های دانش بنیان در حوزه های مختلف علمی و تحقیقاتی باشیم.

استاندار مرکزی ضمن قدردانی از رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و موسسه  رازی برای بستر سازی این اقدام مهم خاطرنشان کرد: استانداری مرکزی و سازمان جهاد کشاورزی این استان در تمام حوزه های مربوط، برای مشارکت فعالیت های دولت و بخش خصوصی آمادگی خود را اعلام می دارد.

وی بیان کرد: این آغاز کار بزرگی است که در کشور و استان مرکزی در حال انجام است و انتظار می رود این استان به دلیل ویژگی ها، استعدادها و ظرفیت های موجود، بیش از پیش مورد توجه و حمایت مسئولان قرار گیرد.