کد خبر :   380  | تاریخ خبر : 1397/04/04  | ساعت : 09:05

دیدار رئیس موسسه رازی و نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی

رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی و نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی در محل این وزارت خانه دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی موسسه رازی، دکتر علی اسحاقی با حضور در دفتر نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی با حجت الاسلام سید رضا تقوی نماینده ولی فقیه در این وزارتخانه دیدار کرد و درباره مسائل مختلف مرتبط با موسسه رازی با یکدیگر به گفت و گو پرداختند.

دکتر اسحاقی در این دیدار، با اشاره به منویات مقام معظم رهبری بر حمایت از تولید داخل، تلاش محققان و کارکنان موسسه رازی را در جهت تامین بهداشت عمومی و خودکفایی کشور در زمینه تولید واکسن و فرآورده های بیولوژیک برشمرد و اظهار کرد: تحقق منویات ایشان همواره سرلوحه فعالیت های موسسه است و عزم جدی در این خصوص وجود دارد.

وی گفت: موسسه رازی سابقه ای نزدیک به یک قرن در صنعت واکسن سازی کشور دارد و به مدد این حضور برجسته، صنعت واکسن سازی در کشورمان سالهاست بومی شده است.

دکتر اسحاقی در ادامه با ابراز علاقه و اشتیاق خود برای بازدید رهبر معظم انقلاب از موسسه رازی خواستار مساعدت نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی برای این امر شد.

رئیس موسسه رازی با بیان اینکه عنایت ویژه مقام معظم رهبری به این موسسه، سرعت حرکت ما را در مسیر رشد و پیشرفت افزایش خواهد داد، ابراز امیدواری کرد در سالی که به نام حمایت از تولیدات داخلی مزین شده، شاهد حضور ایشان در موسسه ای باشیم که افتخار ملی است و از آن به عنوان یکی از مراکز علمی– تحقیقاتی کم نظیر در دنیا یاد می شود.

حجت الاسلام تقوی نیز ضمن سفارش به تقوای الهی، اهمیت و جایگاه موسسه رازی در حوزه سلامت جامعه را شایان توجه دانست و بر پیگیری برای فراهم سازی مقدمات بازدید رهبری از این موسسه ملی تاکید کرد.

در این دیدار، حجت الاسلام سید کریم صادقی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در موسسه رازی و دکتر غلامرضا شکری معاون برنامه ریزی و پشتیبانی این موسسه نیز حضور داشتند.