کد خبر :   418  | تاریخ خبر : 1397/05/03  | ساعت : 17:30

لوح سپاس بيستمين كنگره دامپزشكي و نخستين نمايشگاه ايران وت به رئيس موسسه رازي اهدا شد

تقديرنامه بيستمين كنگره دامپزشكي و نخستين نمايشگاه تخصصي دامپزشكي و تكنولوژي هاي نوين (ايران وت) به رئيس موسسه تحقيقات واكسن و سرم سازي رازي اهدا شد.

به گزارش روابط عمومي موسسه رازي، با پايان يافتن بيستمين كنگره دامپزشكي و نخستين نمايشگاه تخصصي دامپزشكي و تكنولوژي هاي نوين(ايران وت) از موسسه رازي براي حضور شايسته در اين رويدادهاي مهم دامپزشكي كشور قدرداني و لوح سپاس اهدا شد.

براساس اين گزارش، پيام محبي رئيس كنگره و امير علي اميري دبير اجرايي اين كنگره با حضور در غرفه موسسه رازي، تقديرنامه كنگره بيستم را به دكتر علي اسحاقي رئيس موسسه رازي اهدا كردند.

در بخشي از اين لوح آمده است:

بيستمين كنگره دامپزشكي ايران و نخستين نمايشگاه تخصصي دامپزشكي و تكنولوژي هاي نوين آن(ايران وت) كه همانند سال هاي گذشته توسط جامعه دامپزشكان ايران برگزار شد، تلاشي با هدف گسترش سطح دانش در حوزه علوم دامپزشكي، ارائه آخرين دستاوردهاي جديد علمي، توسعه همكاري هاي صنفي و افزايش مهارت هاي تخصصي بود، و به عنوان بزرگترين رخداد علمي دامپزشكي كشور قلمداد مي شود.
به اين وسيله مراتب سپاس خود را از مشاركت ارزشمندتان در اين رويداد تخصصي اعلام مي داريم.