کد خبر :   468  | تاریخ خبر : 1397/06/20  | ساعت : 13:38

نشست بررسی راهکارهای ارتقای جایگاه تحقیقات دامپزشکی کشور در موسسه رازی برگزار شد

راهکارهای ارتقای جایگاه تحقیقات در دامپزشکی در کشور و استفاده از ظرفیت های موجود در نشست هم اندیشی رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی با اعضای هیئت رئیسه دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران در محل موسسه بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه رازی، ظهر سه شنبه دکتر مهدی وجگانی رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران و اعضای هیئت رئیسه این دانشکده با حضور در موسسه رازی در نشست هم اندیشی با دکتر علی اسحاقی رئیس موسسه، معاونان، مسئول دفتر حوزه نمایندگی ولی فقیه در موسسه و پروفسور عباس شفیعی پیشکسوت دامپزشکی موسسه رازی شرکت کردند و در مورد گسترش همکاری و استفاده از ظرفیت های دو طرف برای بهبود و ارتقاء جایگاه تحقیقات دامپزشکی در کشور بحث و گفت و گو کردند.

انجام تحقیقات و آموزش های مشترک دامپزشکی، تشکیل کمیته های مشترک و اتخاذ راهکارهای مناسب برای بهبود وضعیت دامپزشکی در کشور از مهمترین موارد بحث شده در این نشست بود.

این هیئت سپس از بخش جانوران سمی، ساختمان تولید واکسن های باکتریایی انسانی، ساختمان تصفیه سرم های درمانی B1، ساختمان کنترل کیفی و نمایشگاه دائمی روابط عمومی موسسه رازی بازدید به عمل آورند.